Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

20 Οκτώβρη πλατεία Μ. Μερκούρη 16η διανομή προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες»

Αγαπητή/έ φίλη/ε

Σίγουρα έχεις συνειδητοποιήσει πως είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεις καλή, υγιεινή και φτηνή τροφή απευθείας από τον παραγωγό, χωρίς μεσάζοντες. Αυτός άλλωστε, είναι και ένας από τους λόγους ύπαρξης του Δικτύου Ανταλλαγής και Αλληλεγγύης της Αγίας Παρασκευής:

Στα χρόνια δράσης του Δικτύου, στην άμεση επικοινωνία μας με σένα τον συμπολίτη- καταναλωτή και τον παραγωγό νιώσαμε, ότι πρέπει να κάνουμε μια κοινή προσπάθεια να φύγουν οι «μεσάζοντες» συνολικά από τις ανθρώπινες σχέσεις μας, από την καθημερινότητά μας.

Να δημιουργήσουμε ένα κοινό όραμα, και να κάνουμε ταυτόχρονα τα πρώτα βήματα προς αυτό. Αρκεί να αποδεχθούμε πως πρέπει να περάσουμε από την «επιβίωση» στην πραγματική ζωή και τις πραγματικές μας ανάγκες.

Με δυο λόγια να συμφωνήσουμε ότι χρειαζόμαστε:

Απλότητα. Αυτάρκεια. Επάρκεια. Φιλία. Αλληλεγγύη. Φιλοξενία. Συντροφικότητα.  
Ξέδομα χωρίς ξόδεμα.

Η συμμετοχή σας στις 20 Οκτώβρη στην πλατεία Μερκούρη (πρ. Κοντόπευκου) στην Αγ. Παρασκευή, θα σηματοδοτήσει και την απαρχή αυτής της νέας μας και πιο ουσιαστικής σχέσης και συμπόρευσης: Θέλουμε να είστε μαζί μας στις εκδηλώσεις και στις δράσεις μας, γιατί η αντίληψη και η γνώμη όλων μετράει το ίδιο. 

Δίκτυο Ανταλλαγής και Αλληλεγγύης Αγίας Παρασκευής