Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Αγίας Παρασκευής έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίττα του

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024 στις 19:00, στο TOCA all-day Cafe– Bar- Restaurant, στην Κεντρική Πλατεία, Ηρώων Πολυτεχνείου 6.
Πλήθος αλληλέγγυων μελών και φίλων παρευρέθηκαν στην κοπή της πίττας.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής κ. Γιάννης Μυλωνάκης, δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη της παράταξης «Αλλάζουμε», ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Νίκη Πολιτών» κ. Γιάννης Σταθόπουλος, η Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τερψιχόρη Γκιόκα, η πρ. Δημοτική Σύμβουλος Σοφία Αϊδίνη, η κ. Μαργαρίτα Δημητρίου-Καβρουδάκη πρ. πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ, ο κ. Γιώργος Οικονόμου, επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αρχή», εκπρόσωποι της Δημοτικής Παράταξης «Όραμα για την Αγία Παρασκευή», εκπρόσωπος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ κ. Δημήτρης Κούνης, ο πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης κ. Παναγιώτης Παναγάκος, η πρόεδρος του Συλλόγου Κοντόπευκου κ. Βούλα Κουτσογιάννη, ο πρόεδρος του Συλλόγου Τσακού κ. Παναγιώτης Πανουτσακόπουλος, η πρόεδρος του Σωματείου Ρουμελιωτών Βορειοανατολικής Αττικής κ. Αγγελική Σκοτίδα, η πρόεδρος του Συλλόγου Αρκαδων Αγίας Παρασκευής κ. Τζία Πριόβολου.
Μας τίμησε με την παρουσία του και ο Διευθυντής των ειδικών σχολείων Αυλώνα κ. Πέτρος Δαμιανός στον οποίο επιδόσαμε τηλεκάρτες για τους μαθητές του.
Κόψαμε την πίττα μας και κεράσαμε τις φίλες και τους φίλους μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους, παρά το τσουχτερό κρύο.