Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

24η Διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες

Με χαρά σας καλούμε στην 24η αγορά την Κυριακή 28.11 στην πλατεία Μ. Μερκούρη.
Κάντε click στους τιμοκαταλόγους για να δείτε την μεγενθυμένη έκδοση.



Δίκτυο ανταλλαγής και αλληλεγγύης με νέα διανομή τροφίμων

Στις επάλξεις παραμένει το «Δίκτυο ανταλλαγής και αλληλεγγύης Αγίας Παρασκευής» διοργανώνοντας την 24η διανομή τροφίμων χωρίς μεσάζοντες. Η αγορά προγραμματίζεται για την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, από 09.00 έως 14.00, στο Κοντόπευκο, στην πλατεία Μελίνας Μερκούρη. Στο σχετικό κάλεσμα της οργάνωσης τονίζεται: «Σας περιμένουμε όλους για να γνωριστούμε, για να ψωνίσουμε, για να γνωρίσουμε τους παραγωγούς μας, για καφεδάκι. Γιατί μπορούμε κι αλλιώς».


Πατήστε εδώ και δείτε τον κατάλογο των ειδών

Οι άνθρωποι της συλλογικότητας σημείωσαν επίσης: «Στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα και στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Θήβας η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Αναφερόμαστε σε αυτά τα δύο γιατί μέχρι εκεί φτάνει το χέρι μας. Υποστηρίζουμε αυτά τα δύο σχολεία γιατί πιστεύουμε ότι είναι ένα παράθυρο ελευθερίας, δρόμος για τους έγκλειστους εκεί».

«Μαζεύουμε τηλεκάρτες, μπάλες, φόρμες, μονά σεντόνια και κουβέρτες για τα παιδιά του σχολείου στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα. Συγκεντρώνουμε γραφική ύλη (στυλό μολύβια φωτοτυπικό χαρτί κλπ) και είδη προσωπικής υγιεινής για το Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Θήβας», υπογράμμισαν οι ιθύνοντες της πρωτοβουλίας.

Στο σάιτ του Δικτύου υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για τα προϊόντα και τις τιμές τους, όπως και στη σελίδα της οργάνωσης στο facebook. 

 amarysia.gr