Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Το Party της Αλληλεγγύης για τους Παλαιστίνιους Πρόσφυγες

Με μεγάλη επιτυχία έγινε το Party της Αλληλεγγύης, χθες 10-3-2024, με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων για τους παλαιστίνιους πρόσφυγες από την Γάζα, που δοκιμάζενται απάνθρωπα και αποτρόπαια. Ευχαριστούμε όλους όσους κατέθεσαν την συνεισφορά τους. Για την παράδοση των αγαθών θα ενημερωθείτε με νεότερη ανάρτηση.
Παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης Παλαιστινίων Εργαζομένων στην Ελλάδα, Μιχιάρ Εκτάμι,που στηρίζει όλη την προσπάθεια επιβίωσης των προσφύγων.

Ευχαριστούμε την Τράπεζα Χρόνου Χολαργού – Παπάγου για την συνεισφορά τους στο εγχείρημα με τρόφιμα που μας έφερε η Άντρυ Αλεξάνδρου και η Νάντια Σωφρονά.
Εκ μέρους του Δήμου, παρευρέθηκαν η κ. Χρύσα Ξύγγη, Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Κοινωνικού Διαλόγου και ο Πάνος Τσόκας, Εντεταλμένος Σύμβουλος εφαρμογών Πληροφορικής & Έξυπνης Πόλης και της γειτονιάς του Τσακού, μέλος του Δικτύου, που συνεισέφεραν με την προσφορά τους και κατέθεσαν την επιθυμία τους για στενή συνεργασία.

Διασκέδασαν μαζί μας, ο πρ. δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων κ. Λουκία Φροσυνού, ο πρόεδρος της Κινηματογραφικής λέσχης κ. Παναγιώτης Παναγάκος και πλήθος Αλληλέγγυων φίλων.