Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Υποστήριξη Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεσοτόπου Μυτιλήνης

Το Δίκτυο ανταλλαγής και Αλληλεγγύης Αγίας Παρασκευής υποστηρίζει πάντα τους παραγωγούς, τους ανθρώπους που μοχθούν, που χαίρονται μ΄αυτό που παράγουν και που σηκώνονται όταν πέφτουν.. 
Ο κτηνοτροφικός συνεταιρισμός Μεσοτόπου Μυτιλήνης επλήγη τις προηγούμενες μέρες από φωτιά στις αποθήκες του που τις κατέστρεψαν ολοσχερώς. 
Οι πρώτες εικόνες με τη φωτιά και τα αποκαΐδια από το κεντρικό κτίριο του Αγροτικού Συνεταιρισμού των Κτηνοτρόφων στο χωριό, αντικαταστάθηκαν με την αποφασιστικότητα, που κρύβει η αξιοσύνη των ανθρώπων και η αγάπη πάρα πολλών συνανθρώπων μας. 
Τα προϊόντα του συνεταιρισμού είναι στα μαγαζιά στην Λέσβο, και τώρα και εδώ στην Αγία Παρασκευή και περιμένουν την υποστήριξη όλων μας! Φανταστείτε τι κουράγιο μπορούμε να δώσουμε στους ανθρώπους του Συνεταιρισμού τούτη την δύσκολη ώρα!
 
Να λοιπόν το πρώτο μήνυμα από τον Συνεταιρισμό. Ψύχραιμο και λιτό: «Λόγω των έκτακτων συνθηκών που βιώνουμε τις τελευταίες ώρες εξαιτίας της πυρκαγιάς που κατέστρεψε ολοσχερώς τις κεντρικές μας εγκαταστάσεις, ζητάμε την κατανόησή σας και παρακαλούμε όσους πελάτες ενδιαφέρονται για παραγγελίες των προϊόντων μας, να επικοινωνήσουν με τα παρακάτω τηλέφωνα: 6975902198 Μάκης και 6937908981 Μάρκος. 
 
Φτιάξαμε ένα πακέτο με προϊόντα του συνεταιρισμού που περιλαμβάνει Φέτα, Λαδοτύρι, Γραβιέρα και ένα λίτρο λάδι. Το κόστος είναι περίπου 35ευρώ και τα προϊόντα παραδίδονται σπίτι σας.»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου