Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

«Όταν το όραμα για βοήθεια της κοινωνίας συναντά τον εθελοντισμό το θαύμα γίνεται.»

Στην Αγία Παρασκευή εδώ και λίγους μήνες λειτουργεί μία κοινωνική πρωτοβουλία. Ο τίτλος της «Δεσμοί Αλληλεγγύης». Με τη δράση της δικαιώνει τον τίτλο της.

Με τη λήξη των μνημονίων απέμειναν όλες οι πληγές ανοιχτές. Το κάλεσμα της κοινωνίας για βοήθεια είναι πολύ έντονο. Οι άνθρωποι της «Δομής Αλληλεγγύης» είναι εδώ.

Είμαστε μία ομάδα χορηγών και εθελοντών που στηρίζουμε την κοινωνική αλυσίδα, α) με τρόφιμα και β) πολιτιστικά προγράμματα. Ξέρουμε ότι οι άνθρωποι που χτυπήθηκαν από την κρίση, μειώθηκαν ηθικά, κοινωνικά και οικονομικά.

Οι «Δεσμοί Αλληλεγγύης» με τη δράση τους, στηρίζουν τους συνανθρώπους μας ώστε να αποκτήσουν αισιοδοξία και αυτοσεβασμό. Επιδίωξή μας είναι να βεβαιώσουμε ότι όσο υπάρχει εθελοντισμός, υπάρχει ελπίδα για μία κοινωνία πιο ανθρώπινη.

Ο εθελοντισμός είναι απόδειξη ότι οι άνθρωποι δεν είναι μόνοι τους και αυτό από μόνο του αποτελεί τη δυναμική της κοινωνίας να πορεύεται με αισιοδοξία, εκεί όπου το κράτος αδυνατεί.

Ντίνα Μανωλοπούλου
Αντιπρόεδρος

Η ομάδα των Δ.Α. ανακοινώνει ό,τι η Θεατρική Σκηνή που δημιουργήσαμε με φιλόδοξη προσπάθεια, είναι έτοιμη στο 18-20 Αγίου Ιωάννου | Εμπορικό Κέντρο Venus | Αγία Παρασκευή.
Έτοιμη για να προσφέρει καλλιτεχνικές, θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις, που θα δώσουν στους θεατές μια νότα αισιοδοξίας.
Στον φιλόξενο και φιλόδοξο χώρο της θεατρικής μας σκηνής “Δεσμοί”, οι Δ.Α. θέλουν να επενδύσουν στον πνευματικό και καλλιτεχνικό κόσμο, ώστε να έχουν ένα διαρκές βήμα, για την επικοινωνία τους με τους ανθρώπους.
Σας προσκαλούμε με χαρά στις παρακάτω εκδηλώσεις:

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ
Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στις 9μμ
Με το Νίκο Οικονομίδη
και τον Γιάννη Καράμπελα
Είσοδος Ελεύθερη
Προαιρετική συνεισφορά

ΝΥΧΤΑ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ “Love2bar”
Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου στις 9μμ
Με τους “Why not?”
Γιούλη Βομπίρη, Εύα Ζουμπουνέλλη
Yoryos Styl
Είσοδος ελεύθερη
Προαιρετική συνεισφορά

ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΑΒΑΔΙΑ
Σάββατο 29 Δεκεμβριου στις 9μμ
Με τον Νίκο Οικονομίδη
Είσοδος Ελεύθερη
Προαιρετική συνεισφορά

osxoliastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου