Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

Ολοκληρώθηκε η δράση Αλληλεγγύης για τους Πυρόπληκτους Βορειοανατολικής Αττικής

Παραδώσαμε σήμερα τις προσφορές των συμπολιτών μας στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Χαλανδρίου. 14 σπίτια ακατάλληλα προς κατοίκηση. 14 οικογένειες στο δρόμο στο Πάτημα Χαλανδρίου. 25 οικογένειες στο δρόμο στη Νέα Πεντέλη και δεν έχει τέλος αυτή η ιστορία.

Πολύ συγκινητική η συνεισφορά των συμπολιτών μας την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου, συγκεντρώσαμε νερά, φυσιολογικό ορό, φυσικά δάκρυα, κηραλοιφές για εγκαύματα, τρόφιμα μακράς διαρκείας, μωρομάντηλα, είδη υγιεινής, γάζες, επιδέσμους, προστατευτικές μάσκες και τροφές για τετράποδα.

Οφείλουμε να συγχαρούμε τους νέους από το bar “Sorry Mom Taproom” στην Αγία Παρασκευή, την Δημοτική Παράταξη «Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή», το Φαρμακείο της κ. Σούλη Σταθοπούλου και όλους τους ανώνυμους αλληλέγγυους που προσέφεραν σε βοήθεια των πυρόπληκτων.

Τα είδη μεταφέρθηκαν και παραδόθηκαν στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Χαλανδρίου. Μας υποδέχθηκαν και παρέλαβαν την βοήθεια μας η υπεύθυνη κ. Αλεξοπούλου και ο Διευθυντής Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου.

Ειδική αναφορά στην κα ΜΠΕΤΥ ΣΚΟΝΔΡΑ που συνέβαλε τα μέγιστα στην υποστήριξη της δράσης.

















 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου